Ta med deg underholdning på fisketuren

Ta med deg underholdning på fisketuren

Det å tilbringe sommeren ute i norsk natur står høyest på lista for mange nordmenn – særlig etter en lang, kald og mørk vinter. Noen ganger føles det som at lyset og varmen aldri kommer tilbake, så når sommeren er her og kveldene er lange og lyse er det ute i naturen vi har lyst til å være. Det å kombinere fisketurer med turer i fjellet og netter i telt er noe de aller fleste som elsker villmarksliv ønsker seg om sommeren.  Her får du noen tips til hvordan du kan gjøre turen enda mer koselig.

Enten du reiser sammen med andre eller drar på fisketur alene, er det rik mulighet for å sørge for god underholdning. For selv om du reiser helt alene eller du drar sammen med noen du er glad i, er det bra å ha litt underholdning med seg. Det å snakke sammen er koselig det, men noen ganger har man behov for et lite avbrekk, og her kan spill og andre hyggelige ting være en god ting å pakke med seg i sekken.

Fugler kryssord og spill til hyggelige kvelder ved bålet

Det er mange typer underholdning man kan ta med seg på tur, og fugler kryssord er kanskje det mest opplagte kryssordet å ta med seg på tur. Det å velge fugler kryssord er perfekt for deg som elsker norsk natur, fordi du får lov til å bruke all kunnskapen din mens du spiller. Og hvis ikke fugler kryssord er noe for deg, kan du selvsagt velge et annet kryssord. Dette er uansett hva en koselig aktivitet man kan kose seg med alene, sammen, og be hverandre om tips og råd hvis man ikke kommer videre.

Det å spille dataspill på fjellet er det kanskje ikke så mange som gjør, men hvis dataspill som age of war er noe du liker, er det absolutt ingen grunn til å tenke at du ikke burde ta med deg denne typen spill på tur også – bare kos deg med det du liker. En annen klassiker er selvsagt kortspill, så det å ta med seg en kortstokk og bare ha i sekken er virkelig noe som kan anbefales.

Husk dette på steder med dårlig dekning

Vi bor i Norge, og selv om vi har bra mobilnett, er bare fjellet øde nok til at det er mange steder der det ikke er særlig god dekning. I tilfelle av ulykker har vi selvsagt apper som kan hjelpe oss med å tilkalle hjelp uten at vi har dekning, men bortsett fra dette må vi bare akseptere det å være offline. Når man er i fjellet er dette en fin del av det, men man må bare huske å sørge for at den underholdningen man har tatt med seg fortsatt funker.

Husk å laste ned tingene du vil bruke sånn at du ikke er avhengig av nettet, eller ta med deg en kortstokk eller andre spill som gjør at du alltid har en løsning hvis nettet skulle være borte når lysten melder seg.