Bålpanne til alle anledninger

Bålpanne til alle anledninger

Liker du å sitte ute om kveldene, men synes ofte det kan bli for kaldt? Nettene i Norge føles ofte slik, kalde. Selv på den varmeste sommerdagen kan du møte en kjølig kveld når solen går ned, men det kan likevel bli hyggelig å sitte ute. Med noe som varmer deg opp kan du nyte en kveld på verandaen hele året.

En bålpanne kan være smart å ha dersom du liker å sitte ute om kveldene. Den sørger for å varme alle som sitter rundt den og er god når dere er flere mennesker. I motsetning til for eksempel en varmelampe, vil en bålpanne gi behagelig varme til alle i nærheten. Dessuten er det ingenting som er koseligere enn å sitte rundt et bål! Her kan du lese litt om noen forskjellige bålpanner slik at du kan velge den som passer til deg.

Landmann Ball of fire bålpanne

Denne bålpannen har scoret høyt i test og er en av de bedre på markedet. Den sørger for god varme og har stor rekkevidde. Modellen har også et unikt design og er enkel å bruke. Den kan dessuten brukes som grill da den kommer med en emaljert beholder, dette kan være en kul tilleggsfaktor, men kanskje ikke så viktig for alle. Bålpannen er, som navnet tilsier, formet som en ball og er estetisk pen å se på. Prisen er dog på den høye siden og her skal du legge inn et par tusen kroner.

Sunwind Jette bålpanne

Sunwind Jette er en av de mer klassiske bålpannene. Denne er stor i størrelsen og består av et trekantformet stativ der selve bålpannen henger i kjetting. Størrelsen gir den god rekkevidde og gjør at den varmer godt. Her har dere mulighet til å være mange personer rundt om en bålpanne. Den kommer også med en gnistfanger, det gjør at du trygt kan sitte ved den og bruke den til matlaging. Bålpannens størrelse gjør at den kan være vanskelig å plassere på verandaer, men er god til å bruke i for eksempel hager eller lignende.

Dangrill Ildsted bålpanne

Dangrill er en enklere modell for deg som ikke er ute etter flere bruksområder ved bålpannen. Den fungerer godt til sitt formål og varmer slik som en bålpanne skal. Denne bålpannen står montert på bakken og er mindre i størrelse, den er også en av de billigere på markedet. Bålpannen er godt laget med sterkt materiale som tåler opp mot 500 grader og fungerer godt som ildsted. For deg som er ute etter noe enkelt og rimeligere er dette et godt valg.

En bålpanne er en god investering for deg som vil sitte ute om kveldene og fortsatt holde deg varm. De finnes i flere størrelser avhengig av hvor mange som skal kose seg rundt den. Noen åpner også opp for matlaging slik at du kan grille pølser og nyte den helt riktige turstemningen. Bålpannen kan plasseres på verandaer eller i hagen, kanskje vil du ha en på hytta for maksimal glede utenfor og for uslåelig verandahygge.