Fiskekort hos inatur

Fiskekort hos inatur

Norge er verdenskjent for sine fiskemuligheter, og dette med god grunn. Det finnes nemlig utallige, flotte steder du kan fiske. Om du vil fiske i ferskvann, vassdrag eller i sjøen, så der du garanter å finne et godt sted i Norge. For å bevare Norsk natur og unngå overfiske skal det i mange tilfeller kjøpes fiskekort. Vet du hvor du kjøpe fiskekort på nettet?

Kommunene i Norge selger et vist antall fiskekort i året for å ha kontroll på hvor mye som blir fisket i deres områder. Dette sikrer bevaring av fiskepopulasjonen og gir fisken tid til å vokse og formere seg. Du kan kjøpe fiskekort hos inatur for de mange fiskestedene i Norge.

Eventyrlig ørretfiske

Det unike og naturvakre Flekke- og Guddalsvassdraget ligger som en perle på Vestlandet. Dalføret strekker seg fra flekkefjorden til og med Steinset øverst i Guddal. Her skifter vassdraget mellom vann og elv og kan by på mye godt ørretfiske. Ørreten svømmer i flokk og finnes sjeldent alene, derfor kan du møte på små eller større stimer. Du kan med andre ord møte god fiskelykke i vassdrag med mye ørret og har god mulighet til å fiske mye fisk. Du kan kjøpe fiskekort for Flekke- og Guddalsvassdraget hos inatur, det koster 75kr for døgnkort og 600 for et sesongkort.

Abborfiske for matelskeren

Om du vil fikse i Norges innland kan du reise til fjorden Eina. Fjorden ligger som en naturperle mellom Mjøsa og Randsfjorden og byr på et bredt utvalg fisk. Her kan du finne blant annet gjedde, ørret, sik, krøkle og abbor. Abbor er en rovfisk og kan bli opp til 60cm lang og veie over 4 kg. Den lever i ferskvann og brakkvann i store deler av Europa. Den regnes gjerne som den beste ferskvannsfisken til mat og har blitt omtalt som en ubrukt ressurs i matverden, da det finnes uendelig med muligheter for en fantastisk matopplevelse med denne typen fisk. Du kan fiske abbor i Eina med fiskekort fra inatur som koster 30 kr dagen, og 150kr for årskort.

Laksefiske på vakre Sørlandet

Norge er kjent for å ha verdens beste laks og det finnes utallige, gode laksefiskemuligheter i landet. Du kan kjøpe fiskekort til vassdrag omringet av senarisk natur, der du har god mulighet til å fiske store menger laks. Mandalselva er Sørlandets nest største vassdrag og ligger på topp 10 listen over elver for laksefiske. Elven har en lakseførende strekning på 48km og er kjent for sine historiske laksestiger som kan finnes langsmed elvebredden. De siste årene har det blitt fanget opp mot 12,6 og 5,7 tonn med laks og sjøaure, noe som gjør Mandalselven til et område med fantastiske fiskemuligheter.

Norsk natur byr på fantastiske opplevelser. Du kan fiske i stort sett hele landet og inatur har fiskekort for deg som ønsker å utforske mulighetene. Du kan få fiskekort til rimelige priser, som sørger for at du kan fiske med god samvittighet fordi du vet at du er med på å skåne naturen og unngå overfiske i Norge.