Trenger du ny fiskestang?

Trenger du ny fiskestang?

Skal du ut på fiskeeventyr? Vil du ha det riktige utstyret som passer til nettopp det du skal fiske? Da er det viktig å lære litt om fiskestenger, det viktigste redskapet når du skal ut og fiske. Det finnes forskjellige fiskestenger beregnet til ulike formål, både til erfarne fiskere og nybegynnere. Les her og få en liten innføring i hvilken stang du burde kjøpe for å forbedre din fiskelykke!

Når man er ute og fisker skal opplevelsen handle om fiskegleden og naturen rundt deg. Utstyret skal med andre ord være i orden og her er det viktig med en god fiskestang. Som alt utstyr varierer disse i pris størrelse og bruksområde, her kan du lese om 3 tenger til hvert sitt bruksområde.

 

Markedets beste

Shimano SpeedMaster har blitt utmerket som en av de beste fiskestengene på markedet. Stangen er egnet til deg som ønsker å fiske stor og liten fisk både i ferskvann og saltvann. Den egner seg også til laksefiske. Stangen er todelt og er laget av robust materiale som egner seg til fisking i Norske forhold der vind, sjø og bølger er noe man bør ta forbehold for. Stangen er laget av HPC100 Carbon med biofiber og kommer som et todelt sett med snelle og stang. Designet er gjennomgående og i bruk legger man merke til stangens elegante og presise kasteferdighet. Disse kvalitetene gjør stangen til en i verdensklasse og et verdig redskap til fiskeelskeren.

Til sportsfiske

Berkley Phazer Pro II Er en stang der du får mye for pengene. Den kategoriseres som en haspeltstang og er et godt redskap for deg som er sportsfisker. Stangen består av robuste deler og er dermed praktisk for deg som reiser. Med sin gode aksjon og presise kast regnes Berkley Phazer Pro II som en av de bedre fiskestengene på markedet i sin prisklasse. Den har en stanglengde på 3 meter som er god til lange og presise kast. Fiskestangen er ypperlig for deg som vil fiske fra land, langs kysten eller i åpent terreng. Om du er utkikk etter en god og rimlig stang som er praktisk å reise med, er dette fiskestangen for deg 

Sett til havfiske

Hvis du er interessert i havfiske er Shimano Combo Havfiske 2, valget for deg! Dette stangsettet består av alt du trenger for å drive tyngre havfiske og er ett av Norges mest populære sett. Stangen utforming gir den mye løftekraft og god balanse til deg som driver med dyp havfiske. Den er utstyrt med en Power Pro Depth hunter som viser deg hvor den forrige fisken bet og hvor dypt den nåværende kroken ligger. Denne funksjonen gjør den god til både pilking og døring og er et godt valg til deg som ønsker spennende og presis fiske.

Dette er kun et utvalg av de mange fiskestengene som er der ute. Som du ser, varierer disse etter hvilken fiske du kaster deg ut i og har mye å si for utfallet av fisketuren. Prøv en av disse stengene i dag og finn fram til din foretrukkende fiskestang